Ξεψύχησε τελικά, ύστερα από 20 σχεδόν ημέρες  όπου έδινε μάχη για τη ζωή του, ο 42χρονος ηλεκτρολόγος που στις 11 Αυγούστου τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια εργασιών με το συνεργείο της ΔΕΗ όπου δούλευε.

Ο άτυχος ηλεκτρολόγος, είχε υποστεί εγκαύματα στο 75% του σώματός του και είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του 42χρονου σε Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Την επόμενη ακριβώς ημέρα από την ημέρα του ατυχήματος,  μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Λίγες ημέρες αργότερα, και ενώ είχε υποστεί τρεις ανακοπές, μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσειο Νοσοκομείο, όπου παρέμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Δυστυχώς για τον άτυχο άντρα, πατέρα δύο παιδιών, στάθηκε αδύνατη, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, η βελτίωση της υγείας του με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο.

Μαρτυρίες από το  δυστύχημα

Το πρωί της 11ης Αυγούστου, ενώ το συνεργείο της ΔΕΗ, είχε σκάψει το πεζοδρόμιο και είχε φέρει στην επιφάνεια υπόγεια καλώδια, στην προσπάθεια του 42χρονου να συνδεθούν δύο καλώδια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, προκλήθηκε βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να τυλιχτεί στις φλόγες.

Οι συνάδελφοί του έπεσαν πάνω του προσπαθώντας να σβήσουν τις φλόγες ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει εγκαύματα στο 45% του σώματός του.

Ελλείψει μονάδας εγκαυμάτων σε όλα τα Νοσοκομεία της Κρήτης, ο 42χρονος θα μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας για να νοσηλευτεί προκειμένου να επουλωθούν τα τραύματά του.

Να σημειωθεί ότι τον Μάιο είχαν σημειωθεί δύο εργατικά ατυχήματα με εναερίτες στο Ηράκλειο, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook