Πολύνεκρο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο 10, μία ώρα από το Λος Άντζελες – Εικόνες φρίκης από το σημείο – «Πολτοποιήθηκαν» τρία αυτοκίνητα και μία μηχανή – Ακολούθησαν εκρήξεις και φωτιά

Μακελειό με πέντε νεκρούς και φρικιαστικές εικόνες σημειώθηκε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στην Καλιφόρνια, όταν ο οδηγός ενός φορτηγού έχασε τον έλεγχο, περνώντας κυριολεκτικά πάνω από τρία αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα.

Το πολύνεκρο τροχαίο συνέβη στον αυτοκινητόδρομο 10 της Καλιφόρνιας, στο Railto. Το φορτηγό βγήκε εκτός ελέγχου, παρέσυρε όποιο όχημα βρήκε στο δρόμο του, πέρασε πάνω από τρία αυτοκίνητα και μία μηχανή, τα οποία και «πολτοποίησε» και αμέσως μετά εκδηλώθηκαν εκρήξεις και πυρκαγιά, με συνέπεια οι πέντε άνθρωποι να βρουν τραγικο θάνατο μέσα στα οχήματά τους.

Η αστυνομία της Καλιφόρνιας διέκοψε την κυκλοφορία στο δρόμο και στις δύο κατευθύνσεις, ενώ οι καπνοί από τις φλόγες των αυτοκινήτων που άρπαξαν φωτιά, έγινα ορατοί σε πολύ μεγάλη απόσταση.

 

Το σημείο που έγινε το τραγικό ατύχημα βρίσκεται περίπου μία ώρα από το Λος Άντζελες. Οι αμερικανικές αρχές έκαναν λόγο για τουλάχιστον πέντε νεκρούς, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλα πτώματα, τα οποία δεν έχουν γίνει διακριτά μέσα στα καμμένα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook