Στη 2η θέση που οδηγεί στη Super League ανέβηκε ο ΟΦΗ, που έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από μία δύσκολη έδρα, αυτή της Σπάρτης, επικρατώντας με 3-0.

Στο ξεκίνημα του αγώνα υπήρξε ένταση με επίθεση φιλάθλων της Σπάρτης στον πάγκο του ΟΦΗ και προσωρινή διακοπή μέχρι να απομακρυνθούν από εκείνο το σημείο. Δυναμική παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ στο γήπεδο.

Στο 19′ ο Μαχαίρας με ασύλληπτο σουτ από στρώσιμο του Ποτουρίδη σε φάουλ πέτυχε το 0-1. Ο έμπειρος και δυναμικός μέσος πήρε την τελευταία στιγμή τη θέση του Νάστου στην αρχική ενδεκάδα, αφού ο αρχηγός του ΟΦΗ έφυγε… σφαίρα από το γήπεδο με την άδεια της ομάδας για να βρεθεί κοντά στη γυναίκα του, που γεννούσε. Για τον λόγο αυτό οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγύρισαν με μια φανέλα του Νάστου και έχοντας το χέρι στο στόμα σαν… πιπίλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τη… σκυτάλη πήρε ο Μάνος, που σκόραρε στο 68′ και στο 83′ για το θριαμβευτικό 0-3.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)-Γκοτσόπουλος (Αχαΐας)
4ος διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Μαχαίρας (15′), Τσιμόντζι (18′), Κομεσίδης (22′), Μάνος (70′), Μπέλης (90′)

Σπάρτη (Γιώργος Πολυμενέας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Τσιμόντζι (59′ Μπέλης), Παναγιώτου (80′ Φουρτάδο), Τριανταφυλλάκος, Ράνος, Γραικός (54′ Μουζακίτης), Γουόρντεν.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης (49′ λ.τρ. Βαφέας), Μονιάκης, Μαχαίρας, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης (72′ Ντίνας), Κουτσιανικούλης (83′ Κοέλιο), Μάνος, Βουό.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο Αιγινιακός έκανε την έκπληξη στην Πάτρα επικρατώντας της Παναχαϊκής (1-0) με γκολ του Σοφιάνη.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook