Δύο χρόνια συμπληρώνονται την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Ο αυτοδίδακτος τραγουδιστής που αγαπήθηκε με πάθος από το κοινό έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο σε ένα δυστύχημα που σόκαρε το πανελλήνιο. 

Εκείνο το πρωί της Πέμπτης η είδηση ακουγόταν σαν φάρσα. Είχε γίνει γνωστό το σοβαρό δυστύχημα στην παραλιακή και σιγά σιγά άρχισε να γράφεται ότι ανασύρθηκε νεκρός από τις λαμαρίνες γνωστός τραγουδιστής. 

Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του και οι θαυμαστές του έδειξαν με απίστευτο τρόπο την αγάπη τους. Χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης έφταναν στην οικογένεια και πλήθος κόσμου τον συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία. 

Ο ξαφνικός χαμός του τραγουδιστή που αναδείχθηκε μέσω του youtube και την αγάπη του κοινού έφερε στο προσκήνιο πληροφορίες για τη ζωή του που μέχρι τότε αγνοούσαμε. 

Ένας χαμηλών τόνων νέος που κυνηγούσε το όνειρό του με κάθε τρόπο. Που άφησε το πολεμικό ναυτικό για το τραγούδι που τόσο λάτρευε. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γίνει ένα από τα πρώτα ονόματα στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας και κάθε νέο του τραγούδι συγκέντρωνε με τρομερή ταχύτητα χιλιάδες κλικ. 

Μεγάλοι έρωτες, απογοητεύσεις αλλά και προβλήματα καθημερινότητας γινόντουσαν από τον Παντελίδη συνθήματα και το καλό παιδί της διπλανής πόρτας έγινε είδωλο μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Μέχρι τα ξημερώματα της 18η Φεβρουαρίου που μια διασταύρωση στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στάθηκε μοιραία και έκοψε απότομα το νήμα της ζωής του.

 

Νατάσα Μαστοράκου/in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook