Ο συνταξιούχος –πλέον- αστυνομικός τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του και οδηγήθηκε στις φυλακές

Αρχιφύλακας, που μάλιστα εκείνη την περίοδο υπηρετούσε στην Ασφάλεια Λάρισας, ήταν ο 61χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε δυο ανήλικες αδελφές δίνοντάς τους χαρτζιλίκι! Ο συνταξιούχος –πλέον- αστυνομικός τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Ο Σπυρίδων Τσιαμπάς, που συνταξιοδοτήθηκε το 2010, συνελήφθη στις 8 Δεκεμβρίου 2017 μετά από καταγγελία ότι τον καιρό που υπηρετούσε διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τα δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 14 και 15 χρόνων, δίνοντας στο μικρότερο χρήματα εκμεταλλευόμενος την οικονομική της ανέχεια και παραχωρώντας στο δεύτερο το σπίτι του και την εχεμύθειά του για να ικανοποιεί άλλες επιθυμίες της!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του πρώην συναδέλφου τους, κατέσχεσαν μεταξέξι κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων που περιείχαν και φωτογραφίες από τις ερωτικές συνευρέσεις του με τις ανήλικες αδελφές. Έτσι, τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας. 

Ο 61χρονος απολογήθηκε για την δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που του ασκήθηκε για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας υπό διακεκριμένη μορφή, ήτοι της κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια τέλεσης και της παραγωγής του υλικού με εκμετάλλευση της ανάγκης των ανηλίκων, παράβαση του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών. Στη συνέχεια, εισαγγελέας και ανακριτής διέταξαν την προφυλακισή του και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας εξέδωσε διάταξη για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook