Ο φορ των Τρικάλων χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, πλήγωσε ξανά τον Εργοτέλη που μπαίνει πλέον σε περιπέτειες γνωρίζοντας την ήττα με 0-2.

Μετά τα δύο γκολ που είχε πετύχει ως παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας, ο Γρηγόρης Σαχινίδης σκόραρε στο 1ο λεπτό αποσυντονίζοντας τον Εργοτέλη που παίζοντας το γνώριμο ποδόσφαιρο του ήταν ανούσιος και χωρίς πάθος γνωρίζοντας την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ στο πρώτο λεπτό με τον Μιλοσάβλιεβ να βρίσκει τον Σαχινίδη και εκείνος να  ανοίγει το σκορ. Ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 9′ με τον Καΐπερς. Αφού δεν ήρθε η ισοφάριση στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο τα Τρίκαλα παίζοντας αμυντικά και μόνο αμυντικά, έδωσαν χώρο στους παίκτες του Τάκη Γκώνια που δημιούργησαν μόνο μια ευκαιρία με το σουτ του Μπουρσέλη να φεύγει κόρνερ μετά την επέμβαση του Αποστολίδη. Στα τελευταία όλος ο Εργοτέλης βγήκε στην αντεπίθεση και τα Τρίκαλα έκαναν το 0-2 στην κόντρα με γκολ του Γιαννιτσάνη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook