Στο σημείο όπου ο δημοφιλής τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή του

Βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι αλλά και αρκετός κόσμος που αγάπησε, μέσα από τα τραγούδια του, τον δημοφιλή τραγουδιστή
Στις 18 Φεβρουαρίου 2018 συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του σε τροχαίο δυστύχημα.

Σήμερα η οικογένειά του έκανε τρισάγιο στη μνήμη του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στο σημείο όπου ο δημοφιλής τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή του. 

Εκεί βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι αλλά και αρκετός κόσμος που αγάπησε, μέσα από τα τραγούδια του, τον δημοφιλή τραγουδιστή. Ήταν όλοι εκεί κάποιοι αφήνοντας ένα λουλούδι, άλλοι τραγουδώντας τα κομμάτια του κι άλλοι με δάκρυα στα μάτια.  
Την ίδια ώρα να σημειωθεί πως ο φάκελος της υπόθεσης Παντελίδη φαίνεται πως ανοίγει και πάλι. Μετά την προσφυγή της οικογένειας κατά της απόφασης του εισαγγελέα Πρωτοδικών που έστειλε  την υπόθεση στο αρχείο για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο εκείνο βράδυ, ο φάκελος ανοίγει ξανά  καθώς ανατέθηκε πλέον στον εισαγγελέα Εφετών  Σοφοκλή Λογοθέτη, ο οποίος θα κληθεί να μελετήσει τις νέες αιτήσεις της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη.

Οι δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν πως η υπόθεση ενδέχεται να λάβει νέα τροπή ως προς το σκέλος της έρευνας  χωρίς αυτό να προδικάζει την αλλαγή του αποτελέσματος, προκειμένου να έχουν εξαντληθεί  όλα τα πρόσφορα αποδεικτικά μέσα  και να υπάρχει στη διάθεση των Αρχών  κάθε στοιχείο που μπορεί ν αποκαλύψει  δίχως αμφιβολία τι συνέβη  το μοιραίο βράδυ.  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook