Δήλωση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, έπειτα από την Απόφαση του Δ.Σ. Χανίων για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου 

Σύντομα θα ξεκινήσει η διαδικασία δημοσίου διαλόγου για τον καθορισμό των χρήσεων του στρατοπέδου Μαρκοπούλου, από το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων και με βάση αυτό θα καταρτιστεί το σχέδιο δράσης για την αξιοποίηση του χώρου προς όφελος της κοινωνίας των Χανίων, αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας σε δήλωσή του έπειτα από την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να αποδεκτεί την πρόταση του δημάρχου με το υπουργείο Άμυνας.

Ο κ. Βάμβουκας επεσήμανε οτι η δημοιτκή αρχή θα ακολουθήσει τα αναγκαία βήματα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας το συντομότερο δυνατόν.

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

“Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου ικανοποίηση, καθώς έγινε ένα καθοριστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου παραχώρησης του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων, έπειτα από την Απόφαση του Δ.Σ. Χανίων να αποδεχτεί την πρόταση – συμφωνία μεταξύ του Δημάρχου και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, που προβλέπει την παραχώρηση του συνόλου του στρατοπέδου για 99 χρόνια στο Δήμο Χανίων με το ελάχιστο τίμημα.

Μετά από αυτή την απόφαση ο Δήμος Χανίων και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα ακολουθήσουν τα αναγκαία βήματα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας το συντομότερο δυνατόν.

Σύντομα θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία δημοσίου διαλόγου για τον καθορισμό των χρήσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων και με βάση αυτό θα καταρτιστεί το σχέδιο δράσης για την αξιοποίηση του χώρου προς όφελος της κοινωνίας των Χανίων”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook