Η Γκαμπριέλα Παπαδάκη ξεπέρασε την κακή στιγμή με ένα μετάλλιο στην Πιονγκτσάνγκ

Διάσημη για λάθος λόγο έγινε η Γαλλίδα αθλήτρια που κατάγεται απο την Κρήτη, Γκαμπριέλα Παπαδάκη, η οποία είχε μια πολύ άτυχη στιγμή, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματός της, μαζί με τον παρτενέρ της, Γκιγιόμ Σιζερόν, στη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην Πιόνγκτσανγκ.

«Το πάνω μέρος του φορέματός μου άνοιξε, μου έφυγε, το ένιωσα και απλά συνέχισα το πατινάζ, δεν είχα άλλη επιλογή», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια και ιδιαίτερα απογοητευμένη η 22χρονη πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ. Η οποία, ωστόσο, γλυκάθηκε στη συνέχεια, με το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε στη Νότια Κορέα.

«Προσευχήθηκα να μην πέσει το φόρεμά μου… Είχα αποσυντονιστεί πολύ, έζησα τον χειρότερο εφιάλτη μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό συνέβη στα πρώτα δευτερόλεπτα του προγράμματος», πρόσθεσε η Παπαδάκις, η οποία όμως εκτέλεσε πάρα πολύ καλά το πρόγραμμά της, όπως απέδειξε και η βαθμολογία, που την έφερε στη δεύτερη θέση.

Όπως αποδείχθηκε από την επιτυχία της Παπαδάκις και το ασημένιο μετάλλιο, η 22χρονη αθλήτρια βγήκε πιο ατσαλωμένη από αυτό το συμβάν ενώ είχε και την αμέριστη στήριξη του πατέρα της Μανώλη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook