Ο φιλοζωικός σύλλογος Χανίων καταγγέλλει πολλές περιπτώσεις δηλητηριάσεων στο νομό Χανίων με δεκάδες δολώματα να βρίσκονται διασπαρμένα

Έξω από το αστυνομικό Μέγαρο Χανίων δίνουν ραντεβού αύριο φιλόζωοι που διαμαρτύρονται έντονα για τα πρόσφατα περιστατικά δηλητηριάσεων αδέσποτων και ιδιόκτητων σε διάφορες περιοχές του νομού.

Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα που θα επιδοθεί στην ΕΛ.ΑΣ Χανίων,στην Εισαγγελία Χανίων, στους Δήμους του Νομού και στα ΜΜΕ, δεκάδες δολώματα βρίσκονται διασπαρμένα παντού, με πρόσφατα περιστατικά στο Κουμπελί , στο Γαλατά στο Πασακάκι, στα Λενταριανά και στα Νεροκούρου.

Η διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί έξω από το αστυνομικό μέγαρο έχει σαν σκοπό να κινητοποιήσει τις αρμόδιες αρχές.

Ολόκληρο το ψήφισμα

“Εμείς οι πολίτες και οι φορείς που συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ εκφράζουμε την μεγάλη οργή και αγανάκτησή μας για τις συνεχείς δηλητηριάσεις αδέσποτων και ιδιόκτητων ζώων συντροφιάς που γίνονται σε κάθε περιοχή του νομού Χανίων  και τελευταία στο Κουμπελί , στο Γαλατά στο Πασακάκι, στα Λενταριανά και στα Νεροκούρου .

Δεκάδες δολώματα βρίσκονται διασπαρμένα παντού και προκαλούν φρικτό θάνατο σε πλάσματα που δεν ευθύνονται αυτά για την αδεσποτεία τους .
Φόλα λοιπόν σε αυτούς που τις βάζουν και όχι στα ζώα  .

Καλούμε την ΕΛ.ΑΣ. Χανίων να βγει από το λήθαργο και την αδιαφορία της για  τις συνεχείς δολοφονίες των ζώων και να τις σταματήσει .

Καλούμε την Εισαγγελία Χανίων να σκύψει πάνω από την φρικτή αυτή καθημερινή εξόντωση εκατοντάδων ή και χιλιάδων ζώων κάθε χρόνο στο νομό Χανίων. .

Καλούμε την τοπική Αυτοδιοίκηση να πάρει τα μέτρα που της αναλογούν κατά των αποτρόπαιων αυτών πράξεων .

Ένα απέραντο νεκροταφείο  ζώων  απλώνεται παντού , σε κάθε γωνιά  , σε κάθε γειτονιά σε κάθε χωριό .

Ως πότε οι Αρχές του τόπου θα αδιαφορούν για το συνεχιζόμενο αυτό έγκλημα”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook