Έμεινε έναν μήνα στις φυλακές Κορυδαλλού, και περίμενε άλλον έναν μήνα για να απαλλαχθεί εκ νέου για ένα αδίκημα για το οποίο είχε αθωωθεί πριν από 22 χρόνια

Πίσω από τα κάγκελα των φυλακών βρέθηκε για δέυτερη φορά ένας άνδρας από την Αλβανία που ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο, για ένα αδίκημα για το οποίο είχε αθωωθεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πατρίς”, το απίστευτο περιστατικό συνέβη παραμονές των Χριστουγέννων όταν ο 42χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα να απευθύνει πρόσκληση στους συγγενείς του στην Αλβανία για να έρθουν στην Κρήτη για τις γιορτές.

Εκεί ήρθε στην επιφάνεια ένα σε βάρος του ένταλμα που εκκρεμούσε από το 1995 και αφορούσε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Ο 42χρονος πατέρας δύο παιδιών, έπεσε από τα σύννεφα καθώς για το αίκημα είχε δικαστεί πριν 22 χρόνια από την αλβανική δικαιοσύνη και μάλιστα είχε αθωωθεί.

Παρά το γεγονός πως είχε απαλλαχτεί και μάλιστα του καταβλήθηκε και αποζημίωση από το αλβανικό κράτος επειδή είχε μείνει άδικα στη φυλακή για τρεις μήνες, ο 42χρονος βρέθηκε και πάλι φυλακισμένος, αυτή τη φορά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο συνήγορός του έκανε αίτηση στο αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών ζητώντας την αντικατάσταση της κράτησής του με περιοριστικούς όρους.

Το Συμβούλιο έκανε δεκτή την αίτηση έναν μήνα μετά, στις 17 Ιανουαρίου.

Ωστόσο τέλος στην απίστευτη υπόθεση δόθηκε πριν από λίγες ημερες, όταν η υπόθεση του 42χρονου εκδικάστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών, το οποίο τον απάλλαξε από την κατηγορία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook