Σε διαρκή αναπτυξιακή τροχιά βρίσκεται το Flashnews.gr, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη λειτουργίας του, έχει καταστεί το μέσο απο το οποίο ενημερώνονται καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες του διαδικτύου στην Κρήτη, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Μέσω μιας σειράς ενεργειών για την ανάπτυξη του, με νέες ενότητες στην ενημέρωση, με στρατηγικές προς την κατεύθυνση της ένταξης του στους κλαδικούς φορείς, με δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, αλλά και την αναγνώριση του από μεγάλες και μικρότερες διαφημιζόμενες εταιρίες, το Flashnews.gr, συνεχίζει το δύσκολο έργο της καθημερινής,άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης.

Διεύρυνση Πελατολογίου 

Νέες συνεργασίες προστέθηκαν το portfolio των πελατών του Flashnews.gr, στις οποίες, μεταξύ άλλων,συμπεριλαμβάνονται και οι εταιρίες VODAFONE, COSMOTE, WIND, η Κοινοπραξία ΑΝΕΚ-SUPERFAST, οι FIAT & ALFA ROMEO (Ομιλος Φαραντάκη), η εξαγωγική εμπορική εταιρία Italmarket.gr, η Κατασκευαστική Εταιρία MORFI, τα Super Market INKA και ΑΒ Βασιλόπουλος καθώς και πρόσφατα τα Εκπαιδευτήρια Μαυροματάκη

Στο επόμενο διάστημα θα συμπεριληφθεί στο πελατολόγιο και η ΕΕΝ Hellas, θυγατρική της Γαλλικής Εταιρίας EDF Energies Nouvelles στον τομέα των ΑΠΕ, ενώ είναι σε αναμονή η υπογραφή συμφωνίας με έναν εκπαιδευτικό όμιλο της Κρήτης και μία εταιρία στον τομέα των κατασκευών έργων σε φωτοβολταϊκά συστήματα. 
Μέλος
 του Οργανισμού Διαδραστικής Επικοινωνίας ΙΑΒ Hellas 

Μετά από την σχετική διαδικασία εγγραφής και την έγκριση της Διοικούσας Επιτροπής του Οργανισμού Διαδραστικής Επικοινωνίας – ΙΑΒ Hellas, το Flashnews.gr αποτελεί μέλος του φορέα. Ο Ελληνικός Οργανισμός Διαδραστικής Επικοινωνίας (IAB Hellas)  ιδρύθηκε το 2001 και από τότε αποτελεί τον κλαδικό φορέα των εταιρειών που ασχολούνται με όλες τις μορφές του digital και interactive marketing.

Αποτελεί μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου που έχει καθιερωθεί ως το αρμόδιο για τη διάδοση και υιοθέτηση της ψηφιακής πλατφόρμας στο χώρο της εμπορικής επικοινωνίας, με το οποίο μοιράζεται γνώση και εμπειρία, και είναι ενεργό μέλος του IAB Europe.

Σήμερα αριθμεί περισσότερα από 80 μέλη, που αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος της digital αγοράς.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του έγκειται στο γεγονός πως το ΙΑΒ εκφράζει και αποτελείται από εταιρείες από όλους τους τομείς της digital & interactive αγοράς, ήτοι διαφημιζόμενους, traditional & digital agencies, media shops και άλλους ενδιάμεσους στην αλυσίδα (ad networks), online media που δέχονται διαφήμιση αλλά και τρίτους στην αλυσίδα του digital advertising, όπως παρόχους τεχνολογίας (ISP’s, Ad Servers, Mobile Marketing, Digital Signage) και εταιρείες ερευνών.

Η διαδικασία εγγραφής γίνεται με την κατάθεση σχετικού φακέλου και τα υποψήφια μέλη αξιολογούνται απο την Διοικούσα Επιτροπή, αποτελούμενη απο στελέχη της ελληνικής αγοράς με βάσει ουσιαστικά κρητήρια, όπως η δομή και η εμφάνιση του site καθώς και η ποιότητα της ενημέρωσης για την κατηγορία των ενημερωτικών portal. Επιπλέον σημαντικό και αυστηρό κρητήριο για την αποδοχή ως μέλους του η IAB Hellas, αποτελεί και το κρητήριο του σχεδιασμού το οποίο πρέπει να πληροί τα προτυπα του IAB Europe.  
Το Flashnews.gr συμμετέχει στην «Συμμαχία για την Ελλάδα»

Το FlashNews.gr,με ευαισθησία στην δύσκολη εποχή που διανύουμε και με αίσθημα εταιρικής υπευθυνότητας, αποδέχτηκε αίτημα του ΕΟΤ για στήριξη των δράσεων του.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά από την σχετική συμφωνία με τον Φορέα «Συμμαχία για την Ελλάδα», συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης του Ελληνικού Τουρισμού, με μόνιμη ανάρτηση διαφημιστικού banner της Συμμαχίας και του Visit Greece στην Αρχική Σελίδα του, χρήση των λογοτύπων του φορέα σε όλη την εξωτερική επικοινωνία του και με οποιαδήποτε άλλη δράση προκύψει μελλοντικά. 

Λίγα λόγια …

Το Flashnews.gr ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2011 με έδρα την Κρήτη, με στόχο να καταστεί ένα από τα έγκυρα Ενημερωτικά και Ειδησεογραφικά Portals της χώρας με ειδήσεις από την Ελλάδα και την Περιφέρεια της Κρήτης. Μέχρι τώρα με την καθημερινή έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση αλλά και μέσα από μία σειρά θεμάτων και συνεντεύξεων, έχει επιτύχει να βρίσκεται μέσα στα πιο αξιόπιστα portals της χώρας, ειδήσεις του οποίου αναπαράχθηκαν ακόμα και από το Διεθνές Πρακτορείο Ειδήσεων Associated Press. 

Μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα της λειτουργίας του έχει σχεδόν 1.000.000 επισκέψεις και πάνω από 4.500.000 αναγνώσεις στα άρθρα του και βρίσκεται μέσα στα 4 μεγαλύτερα portals της περιφέρειας στην χώρα. 

Στοιχεία 3μήνου επισκέψεων, αναγνώσεις άρθρων και άλλα (πηγή: Google Analytics, Ιούνιος - Άυγουστος 2011)