4η Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο πνευματικό κέντρο

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, o Δήμος Χανίων, το ΚΕ.ΣΥ.Π.  της Δ.Δ.Ε. Χανίων και η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο του σκεπτικού ότι η επιλογή του επαγγέλματος δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ένα τυχαίο γεγονός, επειδή κάτι τέτοιο συνήθως οδηγεί σε αρνητικές συνέπειες όσο αφορά στη λειτουργικότητα του ατόμου σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, συνδιοργανώνουν την 4η Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

“Η διημερίδα αυτή θα βοηθήσει τα παιδιά προκειμένου να διαλέξουν τον δρόμο τους για το μέλλον. Θεωρώ πολύ σημαντική αυτή την προσπάθεια σαν περιφερειακή ενότητα σε συνεργασία με τις φορείς του τόπου μας να βοηθήσουμε τα παιδιά όπως μπορούμε, προκειμένου να οδηγηθούν σε μια καλύτερη ζωή και να αγαπούν αυτό που θα κάνουν όταν βγουν στον επαγγελματικό χώρο. Καλούμε παιδιά και γονείς να παρακολουθήσουν τις δωρεάν αυτές εκδηλώσεις.” ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Βουλγαράκης.

“Όλες τις προηγούμενες χρονιές η διημερίδα αυτή στέφθηκε με επιτυχία” είπε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, “μέσα από αυτή την διημερίδα βοηθάμε τους νέους μας να προσανατολιστεί σωστά και να ενταχθεί στην αγορά εργασίας.”

Ο Ζερβάκης Στέλιος, διευθυντής της 2βάθμιας εκπαίδευσης, έκανε λόγω για μια διημερίδα στην οποία επαγγελματίες και συνεργαζόμενοι φορείς, θα απαντήσουν σε ερωτήματα των παιδιών και των γονέων για το μέλλον τους.

Κλείνοντας, η υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ Χανίων, Μπαουράκη Αντωνία, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες της διημερίδας “καθώς χωρίς σε αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει η διημερίδα αυτή.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook