Ξεκινούν από τις 25 Ιουνίου – Δείτε ποια δρομολογια αφορούν

Συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Ελλάδα η αεροπορική εταιρεία easyJet εντάσσοντας, στο καλοκαιρινό πτητικό της πρόγραμμα, τρία νέα δρομολόγια. Εκτός από την καθημερινή πτήση που πραγματοποιεί η easyJet στο London Gatwick, ξεκινάει δύο νέα δρομολόγια από τα Χανιά στη Λυών και τη Νίκαια, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας.

Επίσης, η εταιρεία προσθέτει ένα νέο δρομολόγιο από την Κέρκυρα στη Βενετία – τον 13ο προορισμό της από το νησί του Ιονίου. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση στο easyJet.com, στην εφαρμογή στο κινητό ή στο GDS.

Τα δρομολόγια έχουν ως εξής:

– Χανιά προς Λυών, 2 πτήσεις την εβδομάδα (Δευτέρα και Παρασκευή) που ξεκινούν από 25 Ιουνίου 2018

– Χανιά προς Νίκαια, 1 πτήση την εβδομάδα (Τρίτη) που ξεκινούν από 26 Ιουνίου 2018

– Κέρκυρα προς Βενετία, 1 πτήση την εβδομάδα (Κυριακή) που ξεκινούν από 01 Ιουλίου 2018

«Με αυτά τα τρία νέα δρομολόγια προς και από την Ελλάδα, η easyJet θα λειτουργήσει πάνω από 5.700 πτήσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, με περισσότερο από ένα εκατομμύριο θέσεις προς πώληση. Μία αύξηση κατά 4% από την ίδια περίοδο το 2017. Από την πρώτη πτήση προς το Ηράκλειο το 2008, η easyJet αύξησε τις πτήσεις της με ταχείς ρυθμούς στην Κρήτη και σήμερα συνδέει το νησί με πέντε ευρωπαϊκές χώρες και πάνω από 12 διαφορετικούς προορισμούς, όπως το Βερολίνο στο αεροδρόμιο Schönefeld, τη Γενεύη και το Μιλάνο στο αεροδρόμιο Malpensa» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

ΑΠΕ

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook