Έντονο “κρητικό” άρωμα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης  για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για το θέμα της Novartis

Με την κατάθεση στη Βουλή φακέλου που περιείχε πορίσματα για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη, που πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου, ολοκλήρωσε την ομιλία του στη Βουλή  για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για το θέμα της Novartis, ο Άδωνις Γεωργιάδης, που βρίσκεται εμπλεκόμενος στην υπόθεση.

Το αφιερωνω στη μνημη του μικρου κοριτσιου της Μελινας”

Ο κ. Γεωργιάδης σε έντονο και φορτισμένο συναισθηματικό ύφος, ανέφερε οτι τα πορίσματα παραμένουν κλειδωμένα στα συρτάρια της κυρίας Παπασπύρου τονίζοντας οτι η αναισθησιολόγος, συγγενής του κ. Πολάκη είναι υπεύθυνη για το θάνατο του μικρού κοριτσιού. «Να πάρει ο πατέρας το πόρισμα να δει πως πέθανε το παιδί του!» ξέσπασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Στη συζήτηση στη Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε να ανοίξουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες του κ Παπαγγελόπουλου για να γίνει γνωστή η συχνότητα των συνομιλιών του με την Χανιώτισσα εισαγγελέα διαφθοράας που χειρίζεται την υπόθεση, την κ. Τουλουπάκη.

Ο Παπαγγελόπουλος μιλούσε 25 φορές την ημέρα με την Τουλουπάκη!

«Τώρα πρέπει να ανοίξει το τηλέφωνο του κ. Παπαγγελόπουλου. Για να γίνει γνωστό πόσες φορές μιλάει με την εισαγγελέα Διαφθοράς κυρία Τουλουπάκη» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Ξέρετε πόσες φορές μιλούσαν την ημέρα; 25 φορές την ημέρα! Έτσι μάθαινε για τις καταθέσεις, αν δεν τις έστηνε κιόλας».

Ο Πολάκης γελούσε με τον Πικραμένο που με σπασμένη φωνή μιλούσε από το βήμα της Βουλής

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στη Βουλή η αντίδραση Πολάκη, όταν στο βήμα ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος. Ο κ. Πικραμμένος καθ΄όλη τη διάρκεια της ομιλίας του ήταν πολύ φορτισμένος και η φωνή του έτρεμε. Ωστόσο το θέαμα του κ. Πικραμμένου στο βήμα της Βουλής προκάλεσε γέλιο στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος φάνηκε να διασκεδάζει και να κοροϊδεύει τον ομιλητή. Αυτή η στάση του κ. Πολάκη που γελούσε εμφανώς ενώ ο κ. Πικραμμένος, φανερά φορτισμένος, προσπαθούσε να εξηγήσει ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση Novartis, προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών της ΝΔ. Αρχικά ο Γιώργος Κουμουτσάκος, που εντόπισε τις ειρωνείες και τα γέλια του Παύλου Πολάκη, απευθύνθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και του είπε αυστηρά: «Μην γελάς!».

Στην ίδια γραμμή κινήθηκαν μετά και άλλοι βουλευτές της ΝΔ που ζήτησαν από τον κ. Πολάκη να σταματήσει να το κάνει αυτό και να δείξει τον στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό. Μάλιστα ο κ. Κικίλιας του είπε: «Μη γελάς! Σταμάτα! Είναι ντροπή να γελάς όταν μιλάει ένας άνθρωπος που τον διασύρετε και δε είναι καν στην πολιτική». Η απάντηση του κ. Πολάκη ήταν η εξής: «Μάζεψε το δάχτυλο σου και μη μου μιλάς εμένα έτσι! Κατάλαβες;». «Ξέρετε ότι δεν έχω συμπεριφερθεί έτσι στο παρελθόν, αλλά μην γελάτε, είναι λάθος αυτό που κάνετε» ανταπάντησε ο κ. Κικίλιας. «Σε λίγο θα τα μάθετε όλα» σχολίασε τέλος ο κ. Πολάκης.

Το επεισόδιο με Πολάκη-Κικίλια:

 

με πληροφορίες από protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook