Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποίηθηκε η συνάντηση ανάμεσα σε μέλη του συνδέσμου φιλάθλων του Α.Ο. Χανιά \”Blue Boys\” και αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση του συνδέσμου για την συνάντηση είναι η εξής:

\”Στα πλαίσια μιας αρμονικής και ταυτόχρονα άμεσης συνεργασίας μεταξύ του συνδέσμου μας και της ομάδας πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία της διοίκησης της ομάδας και του Δ.Σ του συνδέσμου μας. Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και συζητήθηκαν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, ανταλλάχτηκαν απόψεις και το σημαντικό είναι οτι υπήρξαν και διάφορες προτάσεις εκ μέρους μας προς τη διοίκηση.

Τα σημαντικότερα σημεία και αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν τα εξής:
1. Καθορίστηκε η θέση που θα βρίσκονται τα μέλη του συνδέσμου μας στο γήπεδο των Περιβολίων και αυτή θα είναι πίσω απο το πάγκο της ομάδας μας. Επίσης παραχώρηση μικρού χώρου στο γήπεδο για φύλαξη εξοπλισμού του συνδέσμου.
2. Κίνηση-αγορά συνδεσμιακών διαρκείας, καθώς επίσης και εξασφάλιση φθηνών εισιτηρίων για τους εντός εδρας αγώνες της ομάδας στα μέλη του συνδέσμου μας.
3. Λεωφορείο για τη μεταφορά μελών μας, αλλά και όλων των φιλάθλων από και προς το γήπεδο κατά τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων με κάποιο αντίτιμο.
4. Συνεργασία για την καλύτερη οργάνωση των εκδρομών, (έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια).
5. Εξασφάλιση 2 προσκλήσεων για τους χορηγούς του site μας www.blueboys.gr για κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας.
6. Συζήτηση για το ρουχισμό και είδη αξεσουάρ της ομάδας (μπλούζες, κασκόλ, καπέλα) καθώς θα φτιάξουμε δικά μας είδη που θα διαθέτουμε προς πώληση και για το λόγο αυτό έπρεπε να υπάρξει και η απαιτούμενη συνεννόηση με τη διοίκηση\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook