Ποιες οι επόμενες κινήσεις της οικογένειας μετά την αποκάλυψη του Άδωνι Γεωργιάδη για το πόρισμα που κρατούσε στο συρτάρι της Γ.Γ. Δημόσιας Διοίκησης και αποκάλυπτε τα αίτια του θανάτου της 4χρονης Μελίνας

Ένα δραματικό «γιατί» για τον άδικο θάνατο του 4χρονου αγγέλου του, της μικρής Μελίνας βασανίζει εδώ και χρόνια τον Μάνο Παρασκάκη, τον πατέρα του κοριτσιού που με το θάνατό της συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.  

Η μικρή Μελίνα, εισήχθη σε νοσοκομείο της Κρήτης προκειμένου να κάνει μια επέμβαση ρουτίνας και τελικά τα μεγάλα της μάτια δεν άνοιξαν ποτέ ξανά. Οι γονείς της δεν ξέχασαν ποτέ τον άγγελό τους, αλλά και μέχρι σήμερα βασανίζονταν από τα αναπάντητα ερωτήματα, αφού ποτέ δεν έμαθαν για ποιο λόγο και από ποια αιτία έχασαν το κοριτσάκι τους.

Ο Μάνος Παρασκάκης ποτέ δεν σταμάτησε να ρωτάει «γιατί έχασα το κοριτσάκι μου;».

Ο τραγικός πατέρας μιλώντας στo parapolitika.gr μίλησε για «νέα βόμβα» που σκάει για την οικογένειά του, καθώς η νέα αυτή αποκάλυψε ήρθε ως «κεραυνός» για την οικογένειά του, η οποία μαθαίνει από την τηλεόραση ότι υπάρχει πόρισμα, που κρύβεται στα συρτάρια γιατί φέρει ίσως ένα βαρύ όνομα.

«Είμαι κατάπληκτος, με τη νέα βόμβα που έσκασε. Τι άλλο να πω πια;» δηλώνει και όπως φαίνεται η οικογένεια είναι αποφασισμένη να έρθει σε επικοινωνία με τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και να ζητήσει το φάκελο που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον άδικο χαμό της 4ης Μελίνας, αλλά και που για χρόνια έκρυβε αυτή την αλήθεια από τους ίδιους τους γονείς της.  

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση που συγκλόνισε τότε το πανελλήνιο, είχε μια εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, η οποία εργαζόταν ως αναισθησιολόγος στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Τα σενάρια τότε έριχναν πολλές σκιές πάνω στο πρόσωπό της για την ευθύνη που έφερε, ωστόσο ποτέ δεν έμαθε κανείς, ούτε καν οι γονείς, ποιος πραγματικά ευθύνεται για το θάνατο της μικρής Μελίνας.

Ωστόσο, όπως φάνηκε από την χθεσινή διαδικασία στη Βουλή, υπήρχε απάντηση και ήταν κρυμμένη στο συρτάρι της Γενικής Γραμματέως Δημόσιας Διοίκησης, κ. Παπασπύρου.

Την αποκάλυψη έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την διάρκεια της συζήτησης για την υπόθεση Novartis. Πρόκειται για το πόρισμα που κρύβει όλη την αλήθεια αλλά και το ρόλο της εξαδέλφης του κ. Πολάκη, της Νεκταρίας Πολάκη, που ήταν ανάμεσα στους γιατρούς που διενέργησαν τη μοιραία για το παιδί επέμβαση. 

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook