Ο βιασμός μιας νεαρής κοπέλας από την πατρίδα τους είχε οπλίσει τα χέρια ενός ζευγαριού Βουλγάρων που είχαν σκοτώσει με τσεκούρι τον κατά συρροή βιαστή ομοεθνή τους δράστη, πριν από τρία χρόνια σε ένα χωριό των Σερρών.

Και οι δύο καταδικάστηκαν ερήμην σε βαριές ποινές, αλλά είναι φυγόδικοι και αναζητούνται.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Σερρών έκρινε ενόχους για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία τον 50χρονο Βούλγαρο που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και την 40χρονη σύζυγό του στην οποία επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών. Ήδη, το Μάρτιο του 2017, είχαν καταδικαστεί ένας 41χρονος Βούλγαρος, η 42χρονη γυναίκα του και η 24χρονη κόρη του που ήταν και το θύμα του βιασμού!

Ο δολοφονημένος 53χρονος, που είχε κατηγορηθεί για βιασμούς και στην πατρίδα του, φέρεται να είχε παρασύρει την 24χρονη, τη μητέρα της και την 40χρονη γυναίκα σε μια ορεινή περιοχή κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπου ξυλοκόπησε τις δυο μεγαλύτερες και βίασε τη νεαρή.

Όταν οι γυναίκες διηγήθηκαν τι συνέβη στους συζύγους τους, αποφάσισαν όλοι μαζί να βγάλουν από τη μέση τον βιαστή. 

Την 1η Φεβρουαρίου 2015, ο 50χρονος μετέφερε με το αυτοκίνητό του τον 53χρονο στην κτηνοτροφική μονάδα όπου εργαζόταν σε αγροτική περιοχή των Σερρών και του επιτέθηκε μαζί με τους υπόλοιπους, χτυπώντας τον με τσεκούρι. Στη συνέχεια, έδεσαν τη σορό του χειροπόδαρα με μεταλλικό σύρμα και την πέταξαν σε ένα χαντάκι, όπου βρέθηκε δύο ημέρες αργότερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook