Σε τεντωμένο σχοινί ισορροπούσαν τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του Τέρενς Κουίκ, τόσο με τον Τάσο Παπαδόπουλο, όσο και με την διοίκηση του "Contra". Ετσι, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, το σχοινί αυτό... έσπασε και η απόλυτη ρήξη, ήρθε στο κανάλι.

Μία ρήξη η οποία σαφέστατα και δεν στάθηκε δυνατό να ξεπεραστεί, με αποτέλεσμα ο Τέρενς Κουίκ να βρεθεί εκτός "Contra", αναφέρει το zappit.

Το κανάλι στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα, αναφέρει:

"...Η σκληρή πολιτική γραμμή του KONTRA εναντίων όλων, καθορίζεται από την ιδιοκτησία και προσωπικά από τον κύριο Γεώργιο Κουρή, ο οποίος και είχε επιλέξει για το Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού, τους κ.κ. Τέρενς Κουϊκ και Τάσο Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος είχε αναλάβει από το ξεκίνημα του καναλιού την οργάνωση και την διοίκηση του.
Η συνεργασία των δυο τηλεπαρουσιαστών στην αρχή υπήρξε άψογη, στη συνέχεια καλή και εδώ και ένα μήνα με αφορμή τις άδειες, πολύ χειρότερη. Ο κύριος Κουϊκ απαιτούσε να του εκχωρηθεί η απόλυτη ευθύνη, ολόκληρου του τομέα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης και της μεσημβρινής εκπομπής του Τάσου Παπαδόπουλου.

 Όπως ήταν φυσικό η ιδιοκτησία αρνήθηκε τον εκβιασμό και ο κύριος Κουϊκ αποχώρησε από το κανάλι.Το KONTRA CHANNEL εύχεται στον Τέρενς Κουϊκ, καλή σταδιοδρομία και να βρει κανάλι που να μπορεί να λέει ελεύθερα την άποψη του, όπως γινόταν όσο ήταν στο KONTRA, γεγονός που κανένας από τους μεγαλοδημοσιογράφους δεν ευτύχησε να έχει στην καριέρα του..."

Ο δημοσιογράφος σύμφωνα με πληροφορίες, μιλώντας σε ανθρώπους από το φιλικό του περιβάλλον, είπε ότι παρά το γεγονός ότι νιώθει κατάφορα αδικημένος, δεν πρόκειται να μιλήσει για το θέμα.