Η επιτυχημένη επιχειρηματίας μιλάει στο BBC για τις αντιγηραντικές κρέμες που πηγαίνουν κόντρα στο νυστέρι – Ζει στο Λονδίνο και η πελατεία της περιλαμβάνει διασημότητες όπως η Αντζελίνα Τζολί 

Τα προϊόντα περιποίησης που φέρουν την υπογραφή της Ελληνίδας Μαρίας Χατζηστεφανή έχουν γίνει ανάρπαστα σε όλο τον κόσμο.   

Σε συνέντευξή της στο βρετανικό δίκτυο BBC, η 47χρονη επιχειρηματίας από τη Μυτιλήνη, υποστηρίζει ότι η πελατεία της που περιλαμβάνει αρκετές διασημότητες, αναζητά φυσικά προϊόντα αντιγήρανσης που πάνε κόντρα στο νυστέρι.

Με την ομάδα της κατάφερε να εντοπίσει τo μαγικό συστατικό στον ορό του φιδιού που «ξυπνάει«» τους μύες του προσώπου. Πρόκειται για το πεπτίδιο syn-ake, όπως η ίδια υποστηρίζει.  

«Μια μέρα σκέφτηκα με την ομάδα μου να βρούμε ένα συστατικό που να μιμείται το δάγκωμα του φιδιού που να «ξυπνάει» το δέρμα. Ήμασταν μια μικρή επιχείρηση, δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε», λέει χαρακτηριστικά. Η προσπάθειά της απέφερε καρπούς… 

Υπήρξαν πολλοί ενδιαφερόμενοι, ανάμεσά τους και πολλές διασημότητες που έσπευσαν να προμηθευτούν ένα πρωτότυπο προϊόν κατά της γήρανσης. «Ήταν μία τρελή χρονιά», δηλώνει η Ελληνίδα επιχειρηματίας, που τα τελευταία χρόνια ζει στο Λονδίνο με τον σύζυγό της και τους δύο γιους της.

Η εταιρεία της, που ιδρύθηκε το 1999, έφτασε να έχει έσοδα 15 εκατομμυρίων λιρών το 2011, καθώς τα προϊόντα της αντιμετωπίζονταν ως η φυσική εναλλακτική της χειρουργικής.

Οι κρέμες αντιγήρανσης της Rodial πωλούνται σε περισσότερα από 1.500 καταστήματα σε 35 χώρες ανά τον κόσμο από την Ελλάδα, έως τις ΗΠΑ, και από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έως την Ινδία, την Αυστραλία,την Μαλαισία και την Ρωσία. Η πελατεία της περιλαμβάνει ονόματα όπως οι διάσημες ηθοποιοί, Ατζελίνα Τζολί και Κίρστεν Νταστ.

Μεγαλώνοντας στην Ελλάδα, η Μαρία Χατζηστεφανή ήξερε από μικρή τι σημαίνει ομορφιά. Ως έφηβη, έδινε πάντα στους φίλους της συμβουλές για την περιποίηση της επιδερμίδας τους. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όπου και συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Columbia. Παρέμεινε στις ΗΠΑ και εργάστηκε στην επενδυτική τράπεζα Salomon Brothers για 3 χρόνια. Το 1997 μετακόμισε στο Λονδίνο και σε δύο χρόνια ξεκίνησε το όνειρό της…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook