Χειροπέδες  σε 54χρονο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (22.02.2018) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, 54χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες (22.02.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 54χρονο και έρευνα στην οικία του και σε υπαίθριο χώρο (καβάντζα), όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 44 αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 15,7 γραμμάρια ηρωίνης. Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook