Την αποκάλυψη πως επιστρέφει στην τηλεόραση αναλαμβάνοντας «την απογευματινή ζώνη ενός μεγάλου καναλιού» έκανε στη συνέντευξή της στο περιοδικό People η Ράνια Θρασκιά. Η 37χρονη παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε όμως το κανάλι που θα φιλοξενήσει την εκπομπή, εξηγώντας πως «η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει από το κανάλι με όποιον τρόπο αυτό επιλέξει».

Ωστόσο, φαίνεται πως το Alter είναι αυτό που θα αποτελέσει την τηλεοπτική της στέγη: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi, η Χρύσα Ζορκάδη,  αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Κοιτάω Μπροστά» που παρουσίαζε μέχρι το 2009 η Ράνια Θρασκιά στο Alter, εθεάθη το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία του καναλιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χρύσα Ζορκάδη, μετά το «Κοιτάω Μπροστά», είχε διακόψει τη συνεργασία της με το Alter, και φαίνεται πως τώρα ετοιμάζεται να ενταχθεί και πάλι στο δυναμικό του.

Ακόμα, πριν μερικές μέρες, στην επίσημη σελίδα του Alter στο twitter είχε γίνει μια νύξη για τη νέα εκπομπή που φαίνεται πως θα παρουσιάζει η Ράνια Θρασκιά: «Στο @AlterChannel ετοιμάζουμε μία νέα καθημερινή, απογευματινή εκπομπή που νομίζουμε θα αρέσει. Πρόκειται για δύο ΠΟΛΥ γνωστούς δημοσιογράφους- παρουσιαστές που ΔΕΝ εργάζονταν στο @AlterChannel. Ούτε έχουν ξαναδουλέψει μαζί…» -κάτι που σημαίνει ότι η εκπομπή θα έχει δύο παρουσιαστές και συμφωνεί με τη δήλωση της Ράνιας Θρασκιά στο People πως επιστρέφει στην τηλεόραση «με μια εξαιρετική συνεργασία».

Οι πληροφορίες του Yupi αναφέρουν πως συμπαρουσιαστής της Ράνιας Θρασκιά θα είναι ο Νίκος Σαμοΐλης, ενώ η εκπομπή θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook