Σοκ στην κοινωνία του Ρεθύμνου από μια παρεξήγηση που παρολίγο να εξελιχθεί σε δράμα. Μακελειό απειλήθηκε σε χοροεσπερίδα μαθητών σχολείου Δεύτερης ευκαριίας στο Ρέθυμνο.

Στις 4 τα ξημερώματα και ενώ οι νεαροί διασκέδαζαν παρεξηγήθηκε ένας 25χρονος όταν πίστεψε ότι ενοχλούσαν την κοπέλα του, θαμώνες του οικογενειακού κέντρου διασκέδασης πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε μια καραμπίνα και επιστρέφοντας στο κοσμικό κέντρο πυροβόλησε τον 30χρονο πρόεδρο του 15μελους συμβουλίου και ένα 25χρονο φίλο του και στη συνέχεια τράπηκε στη φυγή.

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, ο ίδιος άνθρωπος ήταν σεσημασμένος και είχε απασχολήσει  αρκετές φορές την αστυνομία, καθώς το 2006 είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με λιμενικοφύλακες, όταν προσπαθώντας να αποφύγει έλεγχο στον περιφερειακό είχε πυροβολήσει εναντίον τους, ενώ τον Μάρτη του 2010 είχε πυροβολήσει και σκοτώσει αιγοπρόβατα στα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου. Ο δράστης ήταν υποχρεωμένος να παρουσιάζεται κάθε 15ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Επίσης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, είχε συλληφθεί για παραβάσεις του νόμου περί παράνομων παιχνιδιών(ζάρια) στο κατάστημα του.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη σε σπίτια συγγενών του και σε μέρη που σύχναζε ενώ εαν οι έρευνες δεν τελεσφορήσουν, αύριο θα εκθοδεί ένταλμα σύλληψής του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook