Με 16 ομάδες θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Football League, αφού μετά τον Αχαρναϊκό, που… αποχαιρέτησε νωρίς ήρθε η σειρά της Βέροιας να πει “αντίο”.

Η ιστορική ομάδα της Ημαθίας “λύγισε” από τα οικονομικά προβλήματα και προστέθηκε στη λίστα με τις ομάδες που αποχώρησαν πρόωρα από το πρωτάθλημα της Football League τα τελευταία χρόνια.

Κατά συνέπεια το… περιβόητο ματς του πρώτου γύρου με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, για το οποίο καθυστερούσε η απόφαση (πιθανώς περιμένοντας οι αρμόδιοι την εξέλιξη αυτή με τη Βέροια) θα κατακυρωθεί στη χανιώτικη ομάδα, που θα φτάσει τους 33 βαθμούς.

Παράλληλα στον δεύτερο γύρο τα ξεκούραστα “τρίποντα” για κάθε ομάδα θα είναι πλέον 2.

Η ανακοίνωση της FL αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 23-02-2018, απέβαλλε την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μετά την έγγραφη παραίτηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και  σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook