Ακόμα μία μεταγραφή δείχνει να ολοκληρώνει ο Α.Ο. Χανιά, που μετά τον Ολλανδό Βαν Ντε Ρουφτ «κλείνει» ακόμα έναν κοινοτικό ποδοσφαιριστή, τον Πορτογάλο φορ Φάμπιο.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός από την Ιβηρική Χερσόνησο, όπως σας είχε αποκαλύψει το Flashnews.gr δοκιμαζόταν από την Δευτέρα στην χανιώτικη ομάδα και δείχνει τελικά να έπεισε για την αξία του και να έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Η προσθήκη του 23χρονου ποδοσφαιριστή ίσως και να μην είναι η τελευταία για τον ΑΟΧ, οι ιθύνοντες του οποίου το «παλεύουν» και για την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού με θητεία και στην Β’ Εθνική.

Συγχαρητήρια σε Παπουτσάκη

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Απόστολο Παπουτσάκη, για την εκλογή του στην αντίστοιχη θέση της Superleague, εξέδωσε ο Α.Ο. Χανιά:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά συγχαίρει το νέο πρόεδρο της Super League ο κ. Απόστολο Παπουτσάκη και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης Διεθνής Ένωσις κ. Απόστολος Παπουτσάκης εξελέγη πρόεδρος της Super League, μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου σήμερα Πεμπτη».


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook