Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός Στίβεν Φράι διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο γνωστός κωμικός δημοσίευσε στο twitter ένα βίντεο στο οποίο μιλάει στους θαυμαστές του για τη μάχη που δίνει τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο του προστάτη.

O ταλαντούχος Στίβεν Φράι, ο οποίος έχει δηλώσει θαυμαστής της Ελλάδας και του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, ενώ είναι υποστηρικτής της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στην Αθήνα, έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Εδώ και δύο μήνες αντιμετωπίζω μια άκρως ανεπιθύμητη και απρόσμενη περιπέτεια».

Μέσα σε δώδεκα λεπτά εξηγεί ότι επισκέφθηκε τον γιατρό του πριν από τα Χριστούγεννα, θέλοντας να κάνει ένα εμβόλιο για τη γρίπη, και εκείνος του συνέστησε να κάνει γενικές εξετάσεις.  Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν κάπως ανησυχητικά και μετά από πρόσθετες εξετάσεις του ανακοινώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη.

Όπως εξηγεί στο βίντεο ο ηθοποιός, υποβλήθηκε σε επέμβαση τον περασμένο Γενάρη και ο καρκίνος δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να έχει εξαπλωθεί σε άλλα σημεία του σώματός του.

Στίβεν Φράι: Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook