Οι ακούραστες απόπειρες του εξασφάλισαν μια περιποιημένη… καταδίκη

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν λένε να καταλάβουν ότι μια σχέση έχει τελειώσει.

Κι έτσι θα κάνουν τα πάντα για να ξανακερδίσουν την καρδιά της καλής τους, μόνο που ο άντρας της ιστορίας μας το έφτασε πολύ μακριά. Τόσο μακριά που καταδικάστηκε τελικά.

Ο Andrej Uspensk πέρασε τρεις μήνες από τη ζωή του βομβαρδίζοντας με μηνύματα την πρώην σύντροφό του Tatjana Novitjenko. Άλλοτε ήταν τρυφερός και της έστελνε ακόμα και λουλούδια στο σπίτι της στο Τσέλσι και άλλοτε εξοργιζόταν και την απειλούσε με ανατριχιαστικά γραπτά μηνύματα.

Ο 38χρονος το παραξήλωσε όμως όταν της έστειλε έναν δονητή στα γενέθλιά της και κάτι ακατανόητο, μια «πειραγμένη» φωτογραφία με ένα τσιουάουα να πνίγεται στον Τάμεση! Ο δικηγόρος του είπε βέβαια πως ο δονητής ήταν «ένα δικό τους αστείο» και το σκυλάκι δεν πνιγόταν, παρά κολυμπούσε.

Το δικαστήριο άκουσε πάντως πως η Novitjenko τον χώρισε έπειτα από 8 μήνες γιατί το σεξ έγινε «βαρετό και τυποποιημένο». Άκουσε επίσης πόσο κόλαση της είχε κάνει τη ζωή, λέγοντας σε όλους πως είχε εγκαταλείψει το παιδί τους και τρομοκρατώντας ακόμα και τους πελάτες της στη σχολή χορού που διατηρεί.

Ακόμα και ασφαλιστικά μέτρα του είχε κάνει η 35χρονη, εκείνος όμως απτόητος. Τώρα έφαγε βέβαια 12 μήνες φυλακή και 25 μέρες κοινωνικής εργασίας, αλλά και ισόβια ασφαλιστικά μέτρα που τον αποτρέπουν από το να ξανασχοληθεί μαζί της για το υπόλοιπο της ζωής του…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook