Οι κραυγές της συζύγου του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έκαναν τους φρουρούς στην κατοικία του να σπεύσουν τρέχοντας να μπουν στο χώρο όπου βρισκόταν.

«Ασφάλεια! Ασφάλεια!» κραύγαζε η Σάρα Νετανιάχου στο εσωτερικό της πρωθυπουργικής κατοικίας, στο κέντρο της Ιερουσαλήμ.

Πεσμένη στο πάτωμα, μια οικιακή βοηθός και νοσοκόμα από το Νεπάλ, που φέρεται να καταλήφθηκε από υστερία, διότι η σύζυγος του πρωθυπουργού την επέπληξε για πλημμελή φροντίδα του 96χρονου πατέρα του Νετανιάχου, χτυπούσε το κεφάλι της στα πλακάκια του δαπέδου και στα έπιπλα του δωματίου.

Το επεισόδιο προστίθεται σε μια από τις πλέον μακρόχρονες πολιτικές σαπουνόπερες στο Ισραήλ για τις θρυλούμενες συγκρούσεις της συζύγου του Νετανιάχου και του βοηθητικού προσωπικού, που άρχισε να εκτυλίσσεται πριν από περίπου 20 χρόνια.

Η όλη φημολογία απορρίπτεται από τη Σάρα Νετανιάχου, που τη χαρακτήρισε δημόσια «διαβολική».

Λεπτομέρειες για τα γεγονότα στην πρωθυπουργική κατοικία έδωσε ένα ανακοινωθέν του ίδιου του Γραφείου του πρωθυπουργού, λίγο αφότου η γυναίκα από το Νεπάλ παραπονέθηκε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό για την κατάσταση, που σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «τελικά προκάλεσε την απόλυση» της ασιάτισσας οικιακής βοηθού.

Στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, η μεν οικιακή βοηθός παραπονέθηκε για ύβρεις σε βάρος της από την πλευρά της Νετανιάχου, ενώ μια σειρά από μάρτυρες έκαναν λόγο για «ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα οργής» της υπηρέτριας, για ελλιπή άσκηση των καθηκόντων της, ενώ αντέκρουσαν και την κατηγορία των φραστικών παρεκτροπών από την εργοδότρια της.

Μέσα ενημέρωσης στο Ισραήλ επέκριναν το γεγονός ότι το γραφείο του πρωθυπουργού ασχολήθηκε με συμβάντα «ιδιωτικής φύσης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook