Οι αστυνομικοί που έκαναν την έφοδο στη φάρμα δεν βρήκαν κάποιο από τα κορίτσια που πέρασαν στιγμές τρόμου αλλά βρήκαν CD με 7-8 κορίτσια τα οποία υποχρέωνονταν σε σεξουαλικές πράξεις υπό την απειλή όπλου

Μπροστά σε αποτρόπαιες εικόνες βρέθηκαν οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο πριν από λίγα 24ωρα σε φάρμα με χήνες σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης καθώς εντόπισαν CD με ανήλικες κοπέλες, ηλικίας 14-17 ετών, να πέφτουν θύματα βιασμού.

Σύμφωνα με την Χουριέτ η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν ειδική ομάδα της αστυνομίας διαπίστωσε την παρουσία ανήλικων κοριτσιών στη φάρμα.

Την Παρασκευή αποφασίστηκε η έφοδος στη φάρμα, την οποία οι ιδιοκτήτες προστάτευαν με τέσσερα μεγαλόσωμα σκυλιά. 
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά έναν Αφγανό που βρισκόταν στους χώρους της φάρμας και λίγη ώρα αργότερα τον ιδιοκτήτη της.

Στο σπίτι του ιδιοκτήτη της φάρμας, μάλιστα, εντόπισαν ένα 17χρονο κορίτσι το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας κρατούσε παρά τη θέλησή του.

Οι αστυνομικοί που έκαναν την έφοδο στη φάρμα δεν βρήκαν κάποιο από τα κορίτσια που πέρασαν στιγμές τρόμου αλλά βρήκαν CD με 7-8 κορίτσια τα οποία υποχρέωνονταν σε σεξουαλικές πράξεις υπό την απειλή όπλου. Στους χώρους της φάρμας κατασχέθηκαν, επίσης, δύο όπλα και 180 σφαίρες.

Οι τουρκικές αρχές εντόπισαν τρία από τα κορίτσια που απεικονίζονταν στα βίντεο. Τα κορίτσια εξομολογήθηκαν ότι δεν είχαν αποκαλύψει τη φρικτή εμπειρία τους επειδή ο ιδιοκτήτης της φάρμας τις εκβίαζε ότι θα στείλει τα CD στους γονείς τους.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο, είναι το πώς τα κορίτσια αυτά υποχρεώνονταν να περάσουν την πύλη της φάρμας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook