Έτσι ονομάζεται το νέο φιλόδοξο σχέδιο από τους The Halicuti Band! Προέκυψε από μία διαπίστωση, ότι υπάρχουν πολλές μπάντες και μουσικοί γύρω μας που γράφουν τα δικά τους τραγούδια, και από μία ανάγκη, να τους δοθεί ο τρόπος και ένας χώρος να τα παρουσιάσουν στον κόσμο!

Επειδή κι εμείς ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία, σκεφτήκαμε ότι θα είχε ενδιαφέρον να γίνει ένα μικρό φεστιβάλ, πάντα με ελεύθερη είσοδο, αφιερωμένο αποκλειστικά στην παρουσίαση πρωτότυπων τραγουδιών και συνθέσεων. Να μπορεί ο κόσμος να έρθει να ακούσει τα τραγούδια αυτά, να γνωρίσει τις μπάντες και μαζί να συζητήσουν, να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις.

Έτσι προέκυψε το φεστιβάλ αυτό. Και η αρχή θα γίνει το Σάββατο 3 Μαρτίου, στο Βυρσοδεψείο, το σπίτι της Οκτάβας, μιας ιστορικής μπάντας της πόλης των Χανίων, που και αυτή έχει πολύ δικό της μουσικό υλικό.

Φιλοδοξούμε το φεστιβάλ να έχει συνέχεια, γι’ αυτό και το Vol. 1. Θέλουμε να καλέσουμε ανοιχτά και άλλες μπάντες με δικό τους υλικό να στηρίξουν την προσπάθειά μας με τη συμμετοχή τους και να πραγματοποιηθούν νέες βραδιές. Δεν υπάρχει περιορισμός στα είδη της μουσικής, αρκεί πάντα οι συνθέσεις να είναι πρωτότυπες!

Ξεκινάμε λοιπόν, Σάββατο 3 Μαρτίου, σε Στίχους και Μουσική:

• The Halicuti Band
• Manakula
• The Dragons

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook