Σπουδαίο βαθμό, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, πήρε ο Εργοτέλης που αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Καλλιθέα παίζοντας με 10 παίκτες για περισσότερα από 65 λεπτά.

Οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στο Ηράκλειο και η ισοπαλία θεωρείται θετικό αποτέλεσμα με βάση και την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο Εργοτέλης έπαιζε με 10 παίκτες από το 25ο λεπτό όταν και ο Λαδάς αποβλήθηκε, κάνοντας τραγικό λάθος, με τον διαιτητή να υποδεικνύει και το πέναλτι υπέρ της Καλλιθέας. Ο Κατσιμήτρος που πήρε την θέση του, παρότι είχε μπει στο παιχνίδι λίγα δευτερόλεπτα πριν, έκανε την επέμβαση του αγώνα όταν απέκρουσε το πέναλτι του Σμυρλή.

Ο Εργοτέλης στο δεύτερο ημίχρονο θέλοντας να υπερασπιστεί το μηδέν στην εστία του επιδόθηκε σε μαζική άμυνα με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας αλλά να μην δημιουργούν ευκαιρίες. Μάλιστα οι παίκτες του Τάκη Γκώνια έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το τρίποντο όταν ο Καΐπερς αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Θεοδωράκη να διώχνει σε κόρνερ ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη, διπλή, χαμένη ευκαιρία με τους Σιδερίδη και Σμυρλή όταν και πάλι παρενέβη ο Κατσιμήτρος που έδιωξε σε κόρνερ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook