Σε πλήρη ετοιμότητα το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ηρακλείου για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Οργανωτική συνάντηση ενόψει του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής είχαν τη Δευτέρα το απόγευμα, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα θέματα της ταχύτερης ολοκλήρωσης των εγγραφών των μελών αλλά και όσων επιθυμούν να είναι υποψήφιοι σύνεδροι μέσω της ιστοσελίδας www.kinimaallagis.gr

Ο Συντονιστής της ΝΕ Ηρακλείου, Χρήστος Στρατάκης, υπογράμμισε ότι “με το ιδρυτικό συνέδριο του Μαρτίου μπαίνουν οι βάσεις για την αναγέννηση της προοδευτικής παράταξης. Πρώτο μέλημα του Κινήματος Αλλαγής είναι να θέσει το πραγματικό διακύβευμα για τη χώρα, ότι η κρίση έφερε τα μνημόνια, όχι τα μνημόνια την κρίση.

Και όποιος θέλει μια πραγματικά δημοκρατική Ελλάδα, απελευθερωμένη από πάσης φύσεως εξαρτήσεις, ξέρει ότι μόνο με έναν τρόπο θα γίνει αυτό: με τις μεγάλες προοδευτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στο κράτος, τη δημοκρατία, τους θεσμούς – μεταρρυθμίσεις, όπως η Διαύγεια ή η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, που θεσμοθέτησε και εφάρμοσε η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου 2009-2011 και που τα αποτελέσματα των οποίων επικαλούνται τώρα όλες οι πολιτικές δυνάμεις, αλλά δυστυχώς καμία μέχρι σήμερα δεν συνέχισε ή τουλάχιστον δεν πάτησε πάνω σ’αυτές για να λύσει παθογένειες και παρασιτισμούς.
Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ηρακλείου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής και καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν μαζικά στις προσυνεδριακές διαδικασίες”.

Υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές μελών, μέσω του www.kinimaallagis.gr λήγουν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 1 Μαρτίου, με δυνατότητα καταβολής της οικονομικής εισφοράς και ως κατά την ημέρα εκλογής, ενώ για την υποβολή υποψηφιοτήτων ανάδειξης συνέδρων, καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 2 Μαρτίου το μεσημέρι.
Τέλος, η εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση/εγγραφή μέλους ή/και υποψηφίου συνέδρου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Συντονιστή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ηρακλείου κ.Χρήστο Στρατάκη στο 6938 274455 και στο email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook