Ένα μήνυμα στα εισερχόμενα του Flashnews.gr, ήρθε και έδεσε με την χθεσινή ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό της Περιφέρειας Κρήτης σε σχέση με το θέμα της έλλειψης φωτισμού στους κόμβους του ΒΟΑΚ και την φιέστα που έδωσε ο Στ. Αρναουτάκης που μας τα παρουσίασε όλα καλά.

Το μήνυμα του αναγνώστη με απλά λόγια αποτυπώνει τον πανικό που έζησε:

«Έπαθα ζημιά κι έμεινα μισή ώρα πριν το κόμβο των Μουρνιών ερχόμενος από Σούδα. Καταλαβαίνεται χωρίς φωτισμό τι τράβηξα και τι τρομάρα με δύο παιδιά μέσα στο αμάξι και να περνάνε βολίδα τα αυτοκίνητα από δίπλα μου! Μέχρι να έρθουν να με πάρουν… πανικός!

Ούτε ένα φως από κόμβο Σούδας μέχρι Βαμβακόπουλο! Τραγικά και τριτοκοσμικά πράγματα!».

Ανατρέξαμε λοιπόν τον απολογισμό της Περιφέρειας Κρήτης αλλά και αυτόν του 2015 και του 2016 για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς γίνεται με τον φωτισμό στους κόμβους του ΒΟΑΚ.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, από το 2015 (ίσως και πιο πίσω) καταγράφουν το φωτισμό, το 2016 τον ολοκληρώνουν και το 2017 θα ψάξουν λύσεις, δηλαδή με απλά λόγια κάπου κοντά στο 2025 θα αντικαταστήσουν την πρώτη καμένη λάμπα.

Δείτε τα σημεία στον απολογισμό του 2015 και τον σημερινό, όπου η Περιφέρεια κάνοντας copy – paste, δίνει.. απάντηση στο θέμα της επικινδυνότητας λόγω έλλειψης φωτισμού στους Κόμβους, τι έχει κάνει μέχρι τώρα και το τι προτίθεται να πράξει. 

Ενώ στο ενδιάμεσο, το 2016, αφού συνεχίζει την καταγραφή (!) πετάει και το μπαλάκι στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook