Αμείωτη συνεχίζεται η δράση αλλοδαπών τσαντάκηδων στο νησί, με δύο ακόμη περιστατικά να εκτυλίσσονται στο Ηράκλειο.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε καφέ-μπαρ στο Ηράκλειο, όταν ένας 42χρονος Παλαιστίνιος, εκμεταλλευόμενος την έλλειψη προσοχής μιας ανυποψίαστης γυναίκας, «σούφρωσε» την τσάντα της, που περιείχε 30 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Δεν πήγε όμως μακριά, μιας και αστυνομικοί της Ασφάλειας, αναζήτησαν και εντόπισαν τον δράστη, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν τα χρήματα και αποδόθηκαν στην παθούσα, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί η τσάντα.  

Η μέρα τελείωσε όπως ξεκίνησε, με ακόμη μία κλοπή τσάντας από αλλοδαπό, αυτήν την φορά έναν 18χρονο Βούλγαρο στην Χερσόνησο.

Ο νεαρός βρισκόταν στην παραλία, όταν εντόπισε την αφύλακτη τσάντα μιας γυναίκας όπου καθόταν, χωρίς να δίνει την δέουσα προσοχή στα υπάρχοντά της.

Ο αλλοδαπός άδραξε την ευκαιρία και έκλεψε την τσάντα, η οποία περιείχε κινητό τηλέφωνο και πορτοφόλι με 35 ευρώ. Η γυναίκα αντιλήφθηκε το τι συνέβη και κάλεσε την Αστυνομία.

Ο δράστης είχε την ίδια τύχη με τον προηγούμενο, αφού εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε η τσάντα με το περιεχόμενό της, η οποία και αποδόθηκε στην παθούσα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook