Την πρόκριση στην επόμενη φάση θα επιδιώξουν να πάρουν οι Μίνι Παίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μέσω της συμμετοχής τους στην α’ φάση που θα γίνει στο Ηράκλειο.

Οι αγώνες αρχίζουν την Παρασκευή (02/03) με τον ΝΟΧ να αντιμετωπίζει κατά σειρά ΟΦΗ, Πλιτς Πλατς, Άγιο Νικόλαο και ΝΟ Ρεθύμνου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Από το Ηράκλειο και την πρώτη φάση του πρωταθλήματος ξεκινούν την Παρασκευή (2/3) οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα πόλο Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι νεαροί πολίτες του Γιάννη Ζαγουράκη θα έχουν την ευκαιρία στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο να φανερώσουν τη δυναμική που τους διακρίνει και να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Συγκεκριμένα, η φετινή ομάδα των Μίνι Παίδων δείχνει αρκετά δυνατή και σίγουρα ο στόχος είναι το να μπορέσει σε πρώτη φάση να φτάσει στα τελικά, διεκδικώντας από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ είναι η εξής: Ανδρουλάκης, Αρετάκης, Γιασαφάκης, Γράσος, Ιγνατίου, Κανδανολέων, Μητράκης, Μπενεβίδης, Νικηφοράκης, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης, Πολέντας, Φαντριδάκης, Σπάχης, Σταματάκης, Τζανακάκης, Χειλουδάκης Γεώργιος, Χειλουδάκης Σταμάτης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
1η αγωνιστική Παρασκευή (2/3)
20:00 Ν.Ο. Χανίων-ΟΦΗ
21:00 Ν.Ο. Ρεθύμνου-Πλιτς Πλατς

2η αγωνιστική Σάββατο (3/3)
12:00 Πλιτς Πλατς-Ν.Ο. Χανίων
13:00 Ν.Ο. Αγ. Νικολάου-Ν.Ο. Ρεθύμνου

3η αγωνιστική Σάββατο (3/3)
18:00 ΟΦΗ-Πλιτς Πλατς
19:00 Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Αγ. Νικολάου

4η αγωνιστική Κυριακή (4/3)
10:00 Ν.Ο. Αγ. Νικολάου-ΟΦΗ
11:00 Ν.Ο. Ρεθύμνου-Ν.Ο. Χανίων

5η Αγωνιστική Κυριακή (4/3)
16:00 Πλιτς Πλατς-Ν.Ο. Αγ. Νικολάου
17:00 ΟΦΗ-Ν.Ο. Ρεθύμνου

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook