Ακόμη μια άφιξη ποδοσφαιριστή είχαμε σήμερα το μεσημέρι για τον ΟΦΗ με τον Ισπανό αμυντικό μέσο Ζόρντι Λόπες να φτάνει στο Ηράκλειο λίγο μετά τις 12 για λογαριασμό της κρητικής ομάδας.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που τον περίμενε από πλευράς ΟΦΗ στο αεροδρόμιο το μέλος της διοίκησης της ομάδας Αντώνης Κουντάντος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ και μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει για ένα χρόνο στο συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο Λόπες έδειξε να γνωρίζει αρκετά πράγματα για την ομάδα του ΟΦΗ αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα τονίζοντας ότι : «ξέρω ότι έρχομαι σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Zόρντι Λόπες :

Για την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ :

«Ξέρω ότι έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να πάει ψηλά και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ από την πλευρά μου. Μου μίλησε ο Νίκος Μαχλάς για την ομάδα και σκέφτηκα ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την καριέρα μου να έρθω και να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το πότε θα είναι 100% έτοιμος για να προσφέρει στην ομάδα του ΟΦΗ :

«Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση αλλά θα πρέπει να μπω στο κλίμα της ομάδας , να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πιστεύω ότι θα μπορέσω να προσφέρω. Έκανα προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και θα είμαι σύντομα έτοιμος όταν δέσω με την υπόλοιπη ομάδα».

Για το αν γνώριζε κάποια πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο πριν συμφωνήσει με τον ΟΦΗ :

«Ξέρω αρκετά πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα που έχει γίνει γνωστό και από τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια. Πολλοί συμπατριώτες μου άλλωστε παίζουν σε αυτό το πρωτάθλημα και είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα με την μεταγραφή μου στον ΟΦΗ να το γνωρίσω ακόμη καλύτερα. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα καθώς έχω επισκεφτεί ξανά την χώρα σας για διακοπές αλλά και με την Σεβίλλη πριν μερικά χρόνια. Μίλησα με αρκετούς Ισπανούς παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα πριν συμφωνήσω με τον ΟΦΗ και με ενημέρωσαν για πολλά πράγματα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook