Ο διεθνούς φήμης Ιταλός συνθέτης Marco Missinato  εξέφρασε την επιθυμία να παρουσιάσει στην πόλη μας -σε πρώτη πανευρωπαϊκή εκτέλεση- το μουσικό έργο του, με την επωνυμία “Soave”.

Το Ωδείο “Ιωάννης Μανιουδάκης” – στο πλαίσιο των ετήσιων εαρινών πολιτιστικών του εκδηλώσεων – έχει εντάξει και μια ιδιαίτερη συναυλία, που περιποιεί τιμή και για το Ωδείο μας αλλά και για την πόλη γενικότερα. Συγκεκριμένα, ο διεθνούς φήμης Ιταλός συνθέτης Marco Missinato (που τις τελευταίες δεκαετίες ζει και εργάζεται στο Los Angeles των Ηνωμένων πολιτειών Αμερικής ), εξέφρασε την επιθυμία να παρουσιάσει στην πόλη μας -σε πρώτη πανευρωπαϊκή εκτέλεση- το μουσικό έργο του, με την επωνυμία “Soave”.

Έργο που αποτελείται από 15 οργανικές συνθέσεις (Piano Solo), που εμπιστεύθηκε στον συμπολίτη μας (και στο πρόσφατο παρελθόν και μαθητή του Ωδείου μας) και διακεκριμένου πλέον σολίστ του πιάνου, Δημήτρη Ντρουμπογιάννη, o οποίος και θα ερμηνεύσει επί σκηνής το έργο, παρουσία του ίδιου του δημιουργού.

Πρόκειται ασφαλώς για μια ξεχωριστή, σημαντική και υψηλοτάτου επιπέδου καλλιτεχνική εκδήλωση, που είναι άκρως τιμητική τόσο για τον συμπολίτη μας Δημήτρη Ντρουμπογιάννη όσο και για το Ωδείο Ιωάννη Μανιουδάκη και βέβαια για την πόλη μας.

Η εκδήλωση (που συνδιοργανώνεται απο το Ωδείο Ιωάννη Μανιουδάκη και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ του Δήμου Χανίων)

που εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2018” θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ . Α . Μ .) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook