Με στόχο να φύγει με το διπλό από την «καυτή» έδρα του Ισραήλ θα αγωνιστεί σήμερα στις 4μ.μ (χωρίς τηλεοπτική μετάδοση) η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που θέλει με νίκη να διατηρήσει την πρωτιά στον όμιλο της και να παραμείνει το φαβορί για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.

Με τους τρεις βαθμούς, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος παραμένει πρώτη και ουσιαστικά βγάζει εκτός μάχης τους παίκτες του Λουίς Φερναντές, οδεύοντας για ματς χωρίς αύριο κόντρα στην Κροατία στην Αθήνα.

O ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος προσανατολίζεται να παρατάξει την Εθνική με διάταξη 4-3-3 . Ο Σηφάκης θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Αβραάμ Παπαδόπουλος θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Τοροσίδη δεξιά και τον Ζαραδούκα αριστερά, αφού ο Σπυρόπουλος δεν είναι διαθέσιμος και ο Τζαβέλλας ανέτοιμος. Ο Κατσουράνης θα είναι μπροστά τους σε ρόλο «σκούπας» με τους Καφέ και Καραγκούνη λίγο πιο μπροστά του. Νίνης και Σαμαράς θα παίζουν στα άκρα, αλλάζοντας συνεχώς θέσεις, με τον Σαλπιγγίδη να είναι στην κορυφή, προσπαθώντας να «σπάσει» την αμυντική γραμμή των Ισραηλινών.

Το Ισραήλ αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-5-1 και τους Αουάτ, Σπούνγκιν, Γκέρσον, Μπεν Χαΐμ, Ταουάτχα, Ζάχαβι, Καγιάλ, Μπεναγιούν, Ραφαέλοφ, Νάτσο, Σέχτερ.

Η Βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1.Ελλάδα 14 (6) 8-3
2.Κροατία 13 (6) 10-3
3.Ισραήλ 13 (7) 10-7
4.Γεωργία 9 (7) 5-5
5.Λετονία 4 (6) 5-9
6.Μάλτα 0 (6) 2-13

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook