Ούτε απέναντι στη Λαμία μπόρεσε να… σηκώσει κεφάλι ο Πλατανιάς, που ηττήθηκε στα Περιβόλια με σκορ 2-1, για την 24η αγωνιστική της Super League.

Στο 33′ ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νίλι, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Παπαδόπουλος, ενώ στο 53′ ο Ισπανός άσος απείλησε ξανά με τον υψηλόσωμο γκολκίπερ όμως να του αρνείται ξανά το γκολ.

Αντί να γίνει το 1-0 έγινε λίγα λεπτά αργότερα το 0-1, με τον Βασιλαντωνόπουλου να κάνει το γύρισμα και τον Στάμου να προσπαθεί να διώξει στέλνοντας όμως την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η εξέλιξη αυτή έφερε απογοήτευση στις τάξεις του Πλατανιά που δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 78′ από τον Μπλάζιτς, που συνεργάστηκε με τον Βασιλαντωνόπουλο και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 85′ ήρθε η αντίδραση του Πλατανιά με το πέναλτι που κέρδισε ο Κασάλιτσα από τον Παπαδόπουλο και εκτέλεσε εύστοχα ο Ενσικουλού. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πίτι.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου)-Ποντίκης (Πρέβεζας)

Κίτρινες κάρτες: Αναστασόπουλος (45+1′), Βάντερσον (50′), Παντελιάδης (55′), Στόιτσεφ (58′), Πίτι (74′ και 90+1′)
Κόκκινη κάρτα: Πίτι (90+1′)

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Ουές (80′ Γκρζέλτσακ), Καρυπίδης, Στάμου, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Μαλσά, Νίλι, Ουντόζι (51′ Στόιτσεφ), Ενσικουλού, Κασάλιτσα.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Μπεν Τζεμιά (22′ Ακόστα), Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος, Πίτι, Παντελιάδης, Βάντερσον (82′ Καραγιάννης), Μπούντνικ (68′ Τσούκαλος).

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook