Τα αξιοθέατα μέρη που φαίνονται είναι το παλιό Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου και το Φρούριο Κούλες, τα νεώρια, η παραλιακή και το λιμάνι ενώ και πρωταγωνιστές είναι… τουβλάκια Lego.

H Ιταλοί «έτρεξαν» έναν διαγωνισμό όπου ζητούσε από τον κόσμο που είναι παθιασμένος με τη Ferrari, θεωρεί τον εαυτό του ταλαντούχο, διαθέτει καλλιτεχνικό πνεύμα και εξαιρετικές δεξιότητες ή έχει πρωτοποριακές ιδέες για το νέο μονοθέσιο της ομάδας να φτιάξει το δικό του video και να το στείλει…

Οι δημιουργοί των 15 καλύτερων  video θα λάμβαναν πρόσκληση από τη Ferrari, ώστε να παρευρεθούν στο Maranello και να παρακολουθήσουν από κοντά τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου. 

Χιλιάδες έστειλαν video με την ελπίδα να κερδίζουν ένα από τα 15 μαγικά εισιτήρια. Μεταξύ αυτών ήταν Ο Νίκος Τσαμάνδουρας ήταν ο μοναδικός Έλληνας που κέρδισε τον διαγωνισμό και έζησε το όνειρο…και ένας Έλληνας, ο Νίκος Τσαμάνδουρας συνεργάτης μάλιστα του automoto στο zougla.gr. Ο Νίκος ήταν ο μοναδικός από τη χώρα μας που είχε την ευκαιρία να ζήσει το όνειρο και το πέτυχε με την… «τρέλα» που τον διακρίνει.

Σχετικά με το video και σύμφωνα με τον Νίκο Τσαμάνδουρα, πρόκειται για την τεχνική stop motion. To video γυρίστηκε στην Κρήτη και αποτελείται από 711 φωτογραφίες…συνολικά 711 φωτογραφίες να βγαίνουν σε πέντε ώρες μόλις μία μέρα πριν τη λήξη του διαγωνισμού. Φυσικά η… τρεχάλα δεν είχε όριο καθώς έπρεπε να φτιαχτεί και το video.

Όπως θα παρατηρήσετε στο video, τα αξιοθέατα μέρη που φαίνονται είναι το παλιό Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου και το Φρούριο Κούλες, τα νεώρια, η παραλιακή και το λιμάνι ενώ και πρωταγωνιστές είναι… τουβλάκια Lego. 

Η «μουσική» είναι από V10 και V12 κινητήρες ενώ η παραδοσιακή μουσική είναι του Κρητικού Θανάση Σκορδαλού.   

Δείτε το βίντεο

 
zougla.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook