Ιδιαίτερα συγκινημένος για την επιστροφή του στα Χανιά ως αντίπαλος της ομάδας που τον ανέδειξε, του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ήταν ο Μανώλης Μυλωνάκης.

Ένας -αν όχι ο κορυφαίος- από τους καλύτερους Έλληνες πολίστες δήλωσε μετά το τέλος του ματς  ότι θα ήταν καλό γι’ αυτόν να ολοκληρώσει την καριέρα του στον ΝΟΧ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Προερχόμασταν από ένα δύσκολο παιχνίδι και από αρκετή ταλαιπωρία παίζοντας στη Γερμανία με το Ανόβερο, οπότε σίγουρα ότι κάποιες φορές στο πρωτάθλημα μπορούμε να ρίξουμε λίγο τις στροφές και να φορτώσουμε ξανά μπαταρίες αυτό είναι καλό κι ότι δεν είμαστε συνέχεια σε φουλ ρυθμούς. Παρ’ όλα αυτά ως Ολυμπιακός έχουμε πολλούς στόχους να κυνηγήσουμε. Τώρα ξεκινάει το Κύπελλο, ενώ πιο πριν έχουμε ένα παιχνίδι για το Champions League στον Πειραιά. Νομίζω ότι η χρονιά τώρα ξεκινάει. Σίγουρα, έχουμε άλλους στόχους σε σχέση με τα Χανιά. Προσωπικά, χαίρομαι πολύ που επέστρεψα μετά από πολλά χρόνια εδώ και ξαναείδα φίλους, αλλά και να παίξω απέναντι σε μια ομάδα η οποία δείχνει αρκετά καλά στοιχεία».

Για την επιστροφή του στα Χανιά και τα συναισθήματά του: «Η αλήθεια είναι ότι θυμάμαι καλές στιγμές. Ημουν τυχερός γιατί είχα γενιές που στα ηλικιακά, αλλά και στη μεγάλη ομάδα, ήταν πάρα πολύ δυνατές. Εχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις από τα Χανιά. Νομίζω όμως κι ότι ως Χανιώτες εμείς, είμαστε και λίγο τοπικιστές και μας λείπει λίγο ο τόπος μας. Μόνο καλά πράγματα έχω να θυμάμαι».

Για το αν σκέφτεται προς το τέλος της καριέρας του την επιστροφή του στα Χανιά: «Για να μην πω ψέματα, στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει πάντα αυτή η σκέψη, αλλά καλό είναι να μην μιλάμε για το μέλλον. Ποτέ δεν ξέρεις. Μακάρι να τα φέρει έτσι η ζωή και να τελειώσει έτσι η καριέρα μου. Παρ’ όλα αυτά δεν θα ‘θελα να μιλήσω ακόμα γι’ αυτό. Καλό θα ήταν για μένα να τελειώσει έτσι η καριέρα μου, ναι».

Για την πορεία της καριέρας του: «Κάθε αθλητής έχει καλές και κακές στιγμές. Υπάρχουν ευχάριστες και δυσάρεστες αναμνήσεις, έτσι είναι ο αθλητισμός. Κάποια στιγμή θα τελειώσει… Σίγουρα τώρα είμαι σε μια αρκετά μεγάλη ηλικία πια. Η καριέρα μου είναι γεμάτη».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook