Σοβαρό τροχαίο με 5 τραυματίες σημειώθηκε στις 12:00 το μεσημέρι επί της Ε.Ο. Αρχαίας Ολυμπίας- Πύργου στο ύψος του συνοικισμού «Κολιρέικες Παράγκες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν ένας 60χρονος, υπήκοος Γερμανίας, με συνεπιβάτες την σύζυγό του και τα δύο του κοριτσάκια, προσπάθησε να στρίψει αριστερά για να βγει στο δρόμο που οδηγεί στην οδό Αλφειού.

Ωστόσο, ο 60χρονος δεν έλεγξε την κίνηση στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε έμπορος από τον Πύργο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να πέσει το Ι.Χ σε παρακείμενη τάφρο, ενώ την ίδια στιγμή, ένα μηχανάκι που βρισκόταν ακριβώς πίσω από το φορτηγό δεν πρόλαβε να φρενάρει και σφήνωσε κάτω από το φορτηγό.

Στην καραμπόλα ενεπλάκη και ένα ακόμα αυτοκίνητο, από την πλευρά του οδηγού, που διερχόταν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι 4 επιβαίνοντες του ΙΧ (το ανδρόγυνο και τα 2 παιδιά), καθώς και ο οδηγός της μηχανής, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook