Συμφωνήθηκε η παροχή διαφημιστικού/ενημερωτικού υλικού -σχετικά με όλες τις δραστηριότητες που μπορεί ένας επισκέπτης να απολαύσει στον Ν. Χανίων και την Κρήτη γενικότερα- στις αεροπορικές εταιρίες που προτίθενται είτε να εντάξουν τα Χανιά στο πτητικό πρόγραμμά τους

Tην Τρίτη 27/2 πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Ν . Χανίων , συνάντηση μελών του ΔΣ της Ένωσης με εκπροσώπους της Εμπορικής Διεύθυνσης της Fraport Greece. 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση των αναπτυξιακών σχεδίων της Fraport Greece τόσο αναφορικά με τις υποδομές και τις εμπορικές υπηρεσίες που θα είναι άμεσα διαθέσιμες στο αεροδρόμιο των Χανίων, όσο και σχετικά με τις δυνατότητες  περαιτέρω ανάπτυξης της κίνησης του αεροδρομίου μέσω της προσέλκυσης νέων αεροπορικών εταιριών και δρομολογίων.

Πιο συγκεκριμένα, η Fraport Greece παρουσίασε τις επενδύσεις που θα γίνουν στις υποδομές και τις υπηρεσίες του Αεροδρομίου Χανίων, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας του επιβάτη. 

Επιπλέον, αναλύθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης νέων δρομολογίων είτε από αερομεταφορείς που ήδη δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο, είτε από νέους που ενδιαφέρονται να εντάξουν τα Χανιά στο δίκτυό τους, ενώ παρουσιάστηκαν επίσης και τα νέα δρομολόγια της καλοκαιρινής περιόδου 2018.

Τέλος, συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας μεταξύ Fraport Greece & Ένωσης Ξενοδόχων όσον αφορά στην προώθηση του Νομού Χανίων ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε η παροχή διαφημιστικού/ενημερωτικού υλικού -σχετικά με όλες τις δραστηριότητες που μπορεί ένας επισκέπτης να απολαύσει στον Ν. Χανίων και την Κρήτη γενικότερα- στις αεροπορικές εταιρίες που προτίθενται είτε να εντάξουν τα Χανιά στο πτητικό πρόγραμμά τους ή να ενισχύσουν την παρουσία τους στο συγκεκριμένο προορισμό.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την κοινή πεποίθηση ότι η στενή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των μερών αποτελεί προϋπόθεση για την επίτευξη των κοινών στόχων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook