Το νέο σπίτι της Αθηνάς Ωνάση στο Βέλγιο έγινε και πάλι θέμα στον Τύπο, αλλά δυστυχώς αυτήν τη φορά για έναν όχι και τόσο ευχάριστο λόγο. Ενώ δεν έχουν τελειώσει ακόμη οι εργασίες ανακαίνισης, το σπίτι έπιασε φωτιά, την οποία ευτυχώς έσβησαν έγκαιρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η νεαρή κληρονόμος αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι με τον άντρα της, Ντόντα, μια υπέροχη έπαυλη αξίας 2,4 εκατ. ευρώ στη γειτονιά Lint, στην περιοχή του Oud-Turnhout, που είναι ένα πολύ σικ προάστιο της Αμβέρσας.

Η Αθηνά και ο Ντόντα βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό στη χώρα, λόγω των στάβλων που έχουν στην Ολλανδία με το όνομα AD -από τα αρχικά τους-, που απέχει μόλις δυο ώρες από το Βέλγιο.

Πρωτύτερα έμεναν στην ευρύτερη περιοχή των Βρυξελλών, στην περιοχή Fleurus. Τώρα που μετακομίζουν στην Αμβέρσα, θα πρέπει να μάθουν και φλαμανδικά, μιας και στην περιοχή οι κάτοικοι είναι Φλαμανδοί και όχι γαλλόφωνοι.

Προς το παρόν το ζευγάρι θα μείνει για λίγες εβδομάδες στη Ζυρίχη, μέχρι να επιδιορθωθούν οι ζημιές και να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook