Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός καλείται να αφήσει πίσω του την κακή εικόνα και τη βαριά ήττα από τον Εργοτέλη και να στρέψει την προσοχή του στο εντός έδρας ματς που ακολουθεί με την Παναχαϊκή.

Ενδιάμεσα το νεανικό σύνολο του Γιώργου Πετράκη θα έχει πάρει το ξεκούραστο “τρίποντο” με τον Αχαρναϊκό, που θα τη διατηρήσει στην 4η θέση και μετά το πέρας της 20ής αγωνιστικής.

Η προετοιμασία για το δύσκολο ματς με την Παναχαϊκή θα αρχίσει την Πέμπτη. Όσον αφορά την επίσημη ενημέρωση της ομάδας για την προπόνηση της Τρίτης σε αυτήν αναφέρονται τα εξής:

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη και με δεδομένο το ξεκούραστο “τρίποντο” με τον Αχαρναϊκό η ομάδα μας στρέφει την προσοχή της στο εντός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή, που θα γίνει την Τρίτη 13 Μαρτίου και ώρα 15:00 στα Περιβόλια.

Το πρωί της Τρίτης όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Εργοτέλη έκαναν αποθεραπεία με ελαφρύ τρέξιμο και παθητική αποκατάσταση.

Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές το πρόγραμμα είχε 60′ προπόνηση με στόχο τη βελτίωση της αερόβιας ικανότητας με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών.

Την Τετάρτη (07/03) υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό και η προετοιμασία για το ματς με την Παναχαϊκή θα αρχίσει με την προπόνηση της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook