Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης δήλωσε πως οι Μινωικές Γραμμές είναι πάντα στο πλευρό της 17χρονης αθλήτριας. 

Την 17χρονη πρωταθλήτρια του καράτε Κέλλυ Κυδωνάκη τίμησαν σήμερα οι Μινωικές Γραμμές, σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα πριν από λίγο στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Ηράκλειο.

Για μία ακόμη φορά ο ελληνικός αθλητισμός βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης, αυτή τη φορά από μία νέα Κρητικοπούλα συμπατριώτισσά μας, που με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου μας γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια και απέδειξε ότι με συστηματική δουλειά και επιμονή μπορούμε να επιτύχουμε και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης απένειμε τιμητική πλακέτα στην 17χρονη αθλήτρια από το Τυμπάκι που με τη θέληση και την αγάπη της για το Καράτε κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία “Νέων Γυναικών” στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξήχθη στο Σότσι.

Ο κ. Μανιαδάκης δήλωσε πως οι Μινωικές Γραμμές είναι πάντα στο πλευρό της 17χρονης αθλήτριας. “Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι από τα 17 της μόλις χρόνια με τη νίκη που έφερε εξασφάλισε τη συμμετοχή ης στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook