Την υπόσχεση ότι ο ΑΟΚ Χανιά θα παλέψει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος έδωσε μέσω δηλώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Ζαφείρης Υφαντόπουλος.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για το ματς στην Πετρούπολη και το αν υπάρχουν ελπίδες παραμονής: Είμαστε στεναχωρημένοι από την έκβαση του αγώνα, αλλά και από τη γενικότερη εικόνα που παρουσιάζουμε. Παρουσιάζουμε κενά στην απόδοσή μας που μας στοιχίζουν. Είμαστε με την πλάτη στο τοίχο, αλλά ακόμα είναι στο χέρι μας η παραμονή. Έχουμε 7 αγωνιστικές. θα παλέψουμε όλα τα ματς.

Η συγγνώμη…: Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και να τους υποσχεθώ εκ μέρους της ομάδας ότι ο ΑΟΚ Χανιά θα μείνει κατηγορία και ότι θα κάνουμε τα πάντα για αυτό.

Για το προσεχές ματς με την Παναγίτσα: Το πιο κρίσιμο μέχρι το επόμενο. Όλα είναι κρίσιμα για μας. Ευκαιρία να πάρουμε ψυχολογία.

Για τη σφοδρή κριτική που δέχεται η ομάδα: Μας πεισμώνει η κριτική! Μονο εμείς ξέρουμε τις θυσίες και τον κόπο μας. Κανείς δεν μπορεί να μας κρίνει, δίχως να έχει τελειώσει τίποτα. Δεχόμαστε μόνο την καλόπιστη κριτική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook