Πανικό και ανασφάλεια έχει προκαλέσει στο θηλυκό πληθυσμό της Μυτιλήνης η δράση ενός επικίνδυνου «δράκου» που στήνει ενέδρες σε σκοτεινά σημεία και προσπαθεί να βιάσει νεαρές κοπέλες!

Η Ασφάλεια προσπαθεί να τον εντοπίσει στήνοντας παγίδες με «δόλωμα» γυναίκες αστυνομικούς, ενώ έχει στην διάθεσή της και ένα βίντεο από κάμερα καταστήματος που κατέγραψε τον δράστη σε μία από τις επιθέσεις του.

Ο ανώμαλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, χτύπησε ως τώρα τρεις φορές σε ερημικούς και σκοτεινούς δρόμους, πάντα πλησιάζοντας από πίσω τα θύματά του. Στις 27 Αυγούστου επιτέθηκε σε μια 27χρονη και τις δυο επόμενες ημέρες σε μια 25χρονη και μια 19χρονη. Όμως, δεν κατάφερε να πετύχει τον σκοπό του και αρκέστηκε σε ασελγείς χειρονομίες.

Βάσει των περιγραφών που έδωσαν τα θύματα, αλλά και του βίντεο που τον έχει καταγράψει, οι άνδρες της Ασφάλειας προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου τέσσερις άνδρες. Όμως, τα παρ’ ολίγον θύματα που κλήθηκαν να τους δουν, δεν αναγνώρισαν κάποιον από αυτούς ως τον άνθρωπο που τους επιτέθηκε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook