«Επαγγελματίες» φαίνεται πως ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που έβαλαν στο μάτι ένα κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ιξιάς στη Ρόδο.

Οι δράστες δεν πτοήθηκαν καθόλου από το γεγονός ότι ο στόχος τους βρίσκεται μέσα σε ένα ξενοδοχείο και έδρασαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Οι κακοποιοί παραβίασαν τη γυάλινη πόρτα εισόδου του κοσμηματοπωλείου και μπήκαν σαν κύριοι στο εσωτερικό, απ’ όπου «σήκωσαν» όλα τα κοσμήματα και ρολόγια που βρήκαν στις προθήκες και στη συνέχεια εξαφανίσθηκαν.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, που διαπίστωσαν πολλές ώρες αργότερα την κλοπή και ειδοποίησαν την Αστυνομία, εκτιμούν ότι η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνάει τα 150.000 ευρώ!

Αντίθετα, ο άγνωστος που αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα κοσμηματοπωλείο στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας, αποδείχθηκε ερασιτέχνης!

Η προσπάθειά του να σπάσει την τζαμαρία του καταστήματος χρησιμοποιώντας μια βαριοπούλα, έπεσε στο κενό καθώς τα τζάμια ασφαλείας ήταν «πολύ σκληρά για να πεθάνουν»!

Και, σαν να μην έφτανε η αποτυχία του, οι κινήσεις του καταγράφηκαν από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος και η Αστυνομία ερευνά για να τον εντοπίσει!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook