Συζήτησαν θέματα αστυνόμευσης στο δήμο Ιεράπετρας

Σημαντικά θέματα για την αστυνόμευση του Δήμου Ιεράπετρας συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ.Εμμανουήλ Παπαδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή για την απόλυτη αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης του Δήμου Ιεράπετρας και ζήτησε την άμεση ενεργοποίηση του κλιμακίου αστυνομικών επιχειρήσεων στην περιοχή.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

«Επιδιώξαμε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ.Κωνσταντίνο Λαγουδάκη η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Δήμο Ιεράπετρας για την ενημέρωσή του περί των προβλημάτων αστυνόμευσης της περιοχής.»

Παράλληλα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με την Αστυνομική Υπηρεσία και τόνισε ότι:

«Η Αστυνομική Υπηρεσία Ιεράπετρας είναι η πιο υποστελεχωμένη στο νομό Λασιθίου με το δυναμικό της προσωπικό φτάνει το 1/2 του προσωπικού της Σητείας και μόλις το 1/3 του Αγίου Νικολάου.

Ζητάμε την άμεση ενεργοποίηση και δραστηριοποίηση του κλιμακίου αστυνομικών επιχειρήσεων (ΚΑΕ)  και την παρουσία του σε μόνιμη βάση στο Δήμο Ιεράπετρας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook